La Saponaria tannkrem

La Saponaria tannkrem utviklet i vårt eget laboratorium i Italia

La Saponaria bringer deg til sør, nærmere bestemt Italia. Det italienske teamet utvikler naturkosmetikk basert på prinsipper som null avfall, bærekraft og Fairtrade.
Alle produktseriene utvikles ved La Saponaria eget laboratorium, som dermed både står bak produktutvikling og produksjon. Det er derfor 100 % kontroll på hva de håndlagde produktene inneholder. Kolleksjonene er også preget av å holde høy kvalitet, men er fortsatt tilgjengelige til priser der alle kan være med.


La Saponaria sine produkter vil blant annet være selges her på Munnfrisk.no , men kan også prøves i de små italienske bistroene som La Saponaria driver. Med deres egne ord er de mye mer enn bare butikker, men steder hvor du kan komme tett på leverandørkjeden, ingrediensene og det italienske teamet.

Tannkremene fra La Saponaria passer for både barn og voksne. De er basert på en god blanding av eteriske oljer og hydroksyapatitt med en revitaliserende effekt, samtidig som du får utmerket beskyttelse mot plakk, tannstein og karies.

Tannkremene finnes også i spesialutgaver med for eksempel blekende effekt og i spesielle barnevarianter med jordbærsmak.

Så kjøp din Saponaria-tannkrem fra oss slik at du kan smake på Italia og vise ditt største smil.