Curasept EcoBio

EcoBio - Curasept økologiske produktsortiment

EcoBio er en produktserie fra italienske Curasept som kun inneholder økologiske ingredienser for daglig munnhygiene. Hos MundFrisk.no kan du få både tretannbørster, tannkrem og munnvann fra Curasept sitt økologiske sortiment.


Hovedformålet med serien er å gi deg 100 % naturlige produkter som ikke angriper slimhinner eller emaljen, men i stedet bidrar til å styrke både tenner og tannkjøtt. Produktene er basert på mange års farmasøytisk forskning, og de overholder også alle ICEAs retningslinjer.

Du kan derfor forvente produkter uten bl.a. konserveringsmidler, allergener, parabener og fluor.

Så hva får du i stedet?

Du får økologisk sertifiserte ingredienser som kamille med bakteriedrepende og lindrende effekt og anti-inflammatorisk salvie som samtidig styrker tannkjøttet. Ingrediensene inkluderer også en solhatt for beskyttelse mot bl.a. munnsår, tea tree med antiseptiske egenskaper og kardemomme med anti-halitosis effekt.

Flere av produktene inneholder også kalsium, som er et viktig mineral for bl.a. strukturen til tennene.

Curasept er et merke som er stolt av å ha produkter for ethvert problem innen oral . Så enten du har sensitivt tannkjøtt, trenger mellomromsbørster for svært trange områder (og ikke bare de tradisjonelle standardstørrelsene) eller er på utkikk etter et spesialutviklet munnvann etter en cellegiftkur, har Curasept utviklet det.

Curasept er veldig nøye med å velge sine forhandlere. Hos MundFrisk.no er vi derfor ekstra glade for at vi kan tilby våre kunder et stort og variert utvalg av Curasept sine produkter.