Bærekraftige Gap Brushes

For mange dansker er det av stor betydning å ta bærekraftige valg i hverdagen. Klima og miljø er et område som også fokuseres på innenfor området produkter for munnhelse. Hos Munnfrisk.no kan du velge mellom et stort utvalg bærekraftige mellomromsbørster produsert av ulike selskaper inkludert DenTek, The Humble Co. og Hydrophil .


Interdentalbørster bør være en fast del av det daglige utstyret for rengjøring av tenner og mellomrom. En mellomromsbørste kan fjerne bakterier og matrester på de vanskelige stedene i nærheten av tennene, der din vanlige tannbørste ikke kan nå.

Mellomromsbørster som et supplement til tannpuss.

Det gir god mening å investere i bærekraftige mellomromsbørster også kjent som mellomromsbørster. I den perfekte verden bør du helst ha mellomromsbørstene dine på daglig basis.

Bruken av mellomromsbørster er det perfekte alternativet sammen med tanntråd til tradisjonell tannpuss. Selv om du er ekstra grundig med å pusse tennene, vil det alltid være små, skjulte skatter som kan skjule seg i mellomrommene. Så dine gap børster er virkelig en ekstra sikring når du f.eks. vil forhindre plakk og tannkjøttsykdom.

Når du velger avstandsbørster, vær oppmerksom på at det finnes ulike størrelser. Det skal være relativt enkelt å sette inn spaltebørsten mellom de ulike spaltene uten å trykke for hardt. Du kan bruke mellomromsbørstene både på dagtid dersom du har et plagsomt kjøttstykke fast i et mellomrom, og i forbindelse med tannpussen. Bruk gjerne gap-børstene her før du pusser tennene, slik at du løsner de ulike urenhetene rundt munnhulen.