Hårføner

En god hårføner har blitt en standardvare i ethvert hjem. Det finnes mange forskjellige typer på markedet, av varierende kvalitet, selvfølgelig. Vi i Munnfrisk.no vil gjerne tilby et mindre sortiment hvor vi vet vi kan stå inne for kvaliteten.
BaByliss har vært et av de største merkene innen hårpleie i flere tiår, og produktene deres ble i utgangspunktet utelukkende solgt til profesjonelle. Senere ønsket BaByliss å gi alle muligheten til å oppnå et salongresultat hjemme. På denne siden har vi valgt ut to av deres hårfønere der vi tror du vil komme veldig nær akkurat det salongresultatet.
Alle Babyliss hårfønere er utstyrt med en profesjonell AC-motor, som både tørker håret ditt raskere og øker levetiden til hårføneren. De har også en ionisk generator som blåser millioner av små ioner som bryter ned vannmolekylene. Dette gir deg høy ytelse, men kan også tørke håret ved lavere temperatur, noe som er spesielt bra for fint hår.
Revlon Fas and Light hårføner har massevis av kraft, men er likevel kompakt og lett - Et perfekt alternativ for deg som er mye på farten.