Ítaca Organics munnvann

Tannpleieprodukter med rene formler fra spansk natur.

Er det viktig for deg at du kun skyller munnen med de reneste ingrediensene og vil du samtidig ha et spesielt spansk preg?

Da er tannpleieproduktene fra Ítaca Organics en utmerket mulighet til å bli kjent med en spansk produsent som behandler alle produkter for hånd og henter ingrediensene fra spansk natur.


Et av kjerneproduktene i sortimentet er et vegansk og økologisk munnvann med antiseptisk effekt, slik at du samtidig med den rene følelsen kan gi tannkjøttet en beroligende effekt mot f.eks. tannkjøttproblemer.

Din munnvann fra Ítaca Organics inneholder ekstrakter fra både planter og urter, og det brukes ingen skadelige stoffer som parabener, petroleum og ulike syntetiske stoffer, inkludert kunstige fargestoffer. Dette er renhet på sitt beste. De økologiske ingrediensene er ikke bare hentet fra 100 % sertifiserte gårder, men også fra lokale produksjonssteder.

Ítaca Organics er et av de nyere europeiske merkene innen tannpleieprodukter teamet er drevet av viljen til å gjøre bærekraft til et naturlig valg, uten å virke lærerikt eller formanende. Men, som mange andre, har Ítaca Organics oppdaget hvor viktig det er at vi alle tar noen aktive valg for å hjelpe planeten vår på rett vei.