Pastiller mot munntørrhet

Pastiller mot munntørrhet er en av de effektive måtene å lindre munntørrhet. Det finnes mange sugetabletter som raskt og effektivt stimulerer spyttproduksjonen og dermed lindrer tørrhet. Du kan også se våre produkter mot munntørrhet sammen.


Pastillene fås uten sukker, og de kommer i en rekke spennende smaker; prøv for eksempel versjonen med skogsbær fra Ekulf eller den klassiske mynten fra Extra Professional. Med disse sugetablettene kan du bli kvitt problemet ditt og samtidig nyte den gode og sunne smaken av de deilige sugetablettene mens de smelter på tungen og lindrer munntørrhetsproblemet. Dette er bare en av våre løsninger for et bedre miljø i munnen. Pastillene har god effekt og er enkle å ta med seg på farten, da du kan ha dem i vesken eller lommen og derfor alltid ha dem i nærheten når du trenger dem.

Peppermyntepastiller & Lakrispastiller mot munntørrhet

I vårt utvalg av pastiller mot munntørrhet finner du mange forskjellige smaker slik at du kan finne din favoritt. Du kan blant annet finne de populære lakrispastiller eller peppermyntepastiller. Felles for alle smakene er at de er sukkerfrie. Samlet sett er det også i stor grad effekten av å suge på en sugetablett som bidrar til å øke spyttproduksjonen. Pastiller, og for den saks skyld godterier, som er sukkerfrie kan også noen ganger inneholde syre som kan skade tennene dine. Derfor finner du på denne siden kun tannvennlige pastiller for å øke spyttproduksjonen og ikke varianter som er skadelige for tennene dine.

Spyttstimulerende tabletter

Som beskrevet finner du mange sukkerfrie tabletter som stimulerer den generelle produksjonen av spytt og kan derfor lindre munntørrhet i hverdagen. Tablettene inneholder eplesyre, som bidrar til å opprettholde fuktigheten i munnen og stimulere spyttproduksjonen. Tablettene er også søtet med blant annet Xylitol, som bidrar til å hemme dannelse og opphopning av bakterier og samtidig styrker tennene.

Tabletter mot dårlig ånde

I vårt utvalg på denne siden finner du også nettbrett som kan bidra til å forebygge og forebygge dårlig ånde. Det finnes mange varianter og du får dem som beskyttelse mot både dårlig ånde og munntørrhet. Det er vitenskapelig dokumentert at de sukkerfrie tablettene forebygger dårlig ånde, så det er ikke noe du trenger å bekymre deg for i det daglige. Dårlig ånde rammer mange mennesker og deres generelle selvfølelse både i profesjonelle sammenhenger og i privatlivet. Generelt i sosiale sammenhenger. En av de spesielle egenskapene til tablettene er at de inneholder sink, som er kjent som et effektivt anti-luktmiddel.