Tanntråd fra Biomed

Biomed ekstra effektiv tanntråd med Riser Floss Technology

Ekstra effektiv, men også ekstra skånsom. Det høres nesten ut som en selvmotsigelse når man snakker om tanntråd, men det er likevel det man får med tanntråd fra Biomed .

Du får den skånsomme rengjøringen takket være plantevoks, som brukes til å belegge tanntråden. Voksen gjør rett og slett at tråden glide lettere, slik at du ikke stresser tannkjøttet unødvendig. Samtidig drar du nytte av spesielle mikrofibre som utvider seg via Riser Floss Technology, slik at rengjøringen av mellomrommene blir mye mer effektiv.
Tråden inneholder også biosol, som er kjent for å ha antibakterielle egenskaper.


Tanntråd er et viktig element i daglig rengjøring, da det bidrar til å forebygge karies og plakk. Hvis du ikke fjerner alle bakteriene i mellomrommene, kan det ikke bare utvikle seg til hulrom, men også tannkjøttbetennelse, som kan være omfattende.

Biomed tanntråd beskrives også som et miljøvennlig og vegansk produkt med naturlige ingredienser som er spesielt barnevennlige ikke minst takket være tilsetningen av ekstra fristende smakskombinasjoner. Du kan blant annet velge mellom Mint & Yozu og Coconut & Mango, som gir deg en ekstra frisk følelse.

Det er også verdt å merke seg at all emballasje for Biomed tanntråd er laget av resirkulerte plastflasker. All produksjon foregår i Italia.