Tannbørster, vanlige

Tannbørster for alle behov - alltid lave priser og gode tilbud!

Munnfrisk.no selger et bredt utvalg av tannbørster, hvor du garantert finner den perfekte tannbørsten som passer dine spesielle behov, ønsker og bekymringer. På denne siden finner du alle våre manuelle varianter, men du kan også vurdere en elektrisk tannbørste som gjør alt for deg. Ikke to sett med tenner er like, og det er nettopp derfor det finnes et bredt utvalg av forskjellige tannbørster på markedet. På den måten er det noe for alle typer tenner, alle slags temperamenter og alle budsjetter. Se det store utvalget av tannbørster under.


Danmarks største og mest allsidige utvalg av tannbørster

Hva sier tannbørsten din om deg? Det høres kanskje ut som en dårlig quiz fra et ukeblad, men det er faktisk mer relevans for spørsmålet enn som så. Tannbørster er noe vi bruker hver dag, ofte flere ganger om dagen, og på samme måte som mange har en holdning til klærne de har på seg, maten de spiser og vennene de omgir seg med, bør man også ha en holdning til verktøyet. du bruker til å pusse tennene med.


Vi har alle en personlig preferanse når det gjelder valg av tannbørste. Derfor finner du Danmarks største og mest varierte utvalg av tannbørster her på Munnfrisk.no ! Vi selger også forskjellige modeller av den populære elektriske tannbørsten .


Stort utvalg av billige tannbørster fordelt på følgende kategorier:

3-sidig tannbørste, Bambus tannbørster, Myke tannbørster - Sensitive med ekstra myk bust, Engangstannbørster + Reisetannbørster, Tannbørste for babyer, Tannbørster med hard bust, Tannbørster for barn, Tannbørster for voksne. Du kan også finne et helt spesifikt tannbørstemerke HER.
Denne inndelingen er laget slik at du enkelt kan finne tannbørsten du vanligvis kjøper på nett. Det vil selvsagt være overlapping mellom de ulike kategoriene av tannbørster, men inndelingen skal være logisk og lett å følge.

Kjøp tannbørster i mange forskjellige varianter:

  • Bambus materiale
  • Tannbørster med myk bust for sensitive tenner
  • Tannbørster med harde bust
  • Engangs
  • Tur
  • Finger
  • Flersidig
  • Kjeveortopedisk
  • For babyer og barn


Vi er alle forskjellige og har derfor også forskjellige ønsker for tannbørstene våre. Noen har spesifikke bekymringer de ønsker å ta hensyn til, andre ønsker en rimelig variant eller ønsker en nedbrytbar tannbørste som er bra for miljøet. Skal du gjennom en kjeveortopedisk prosedyre med for eksempel tannregulering eller strikk, anbefaler vi å ta en titt på våre kjeveortopedisk tannbørster som er utviklet spesielt for dette.


Vi har også et bredt utvalg av både reisetannbørster og biologisk nedbrytbare tannbørster, som er et godt valg for deg som ønsker en rimelig børste som du kan kaste med god samvittighet på slutten av reisen. Driver du hotell, vertshus eller lignende, kan du med fordel tilby gjestene dine en engangstannbørste dersom de har behov. Vi tilbyr ofte volumrabatter.


I tillegg selger vi også elektriske tannbørster i ulike modeller og det finnes garantert en elektrisk tannbørste for ditt behov.


Kjøp tannbørstene dine på nett og spar mye penger sammenlignet med prisene i supermarkedet!


Hvordan velger jeg riktig tannbørste?

Det er alltid en god idé å velge tannbørste ut fra dine spesifikke ønsker og behov. Spør gjerne tannlegen din om råd dersom du har utfordringer som må tas hensyn til slik at du ender opp med den rette.


Når du skal velge tannbørste er det viktig at du først og fremst velger ut fra hva som føles bra for deg. Som en tommelfingerregel må børstehodet ikke være for stort, da du må kunne manøvrere børsten hele veien rundt tennene, slik at du ikke går glipp av enkeltplasser. Når du velger en manuell tannbørste, må du også tenke på håndtaket, som skal ligge godt i hånden. Den må ikke være for kort, for tynn eller tykk, da dette kan ha en negativ effekt på resultatet av børstingen.

Vårt store utvalg sikrer at du alltid kan finne den tannbørsten du liker. De kommer selvfølgelig også i alle regnbuens farger, så du kan finne en som passer din personlighet.


Vi er alle forskjellige og det samme er tennene våre - noen vil bare ha en billig tannbørste og andre vil ha en elektrisk tannbørste . Dette har vi tatt høyde for i vårt sortiment, derfor finner du også tannbørster for hele familien.


Kjøp en tannbørste hos Munnfrisk.no til den beste prisen

Når du handler hos Munnfrisk.no får du alltid den beste prisen på tannbørster. Vi har alltid lave priser og tilbyr ofte volumrabatter, slik at du kan spare enda mer.


Du kan alltid være sikker på å motta sertifiserte kvalitetsprodukter når du handler hos oss og vi tilbyr alltid rask levering da vi pakker alle bestillinger innen 24 timer.


Det gis som regel rabatt ved å kjøpe flere produkter samtidig, kjøpe masse for hele familien og spare mye penger ved å handle på nett sammenlignet med fysiske butikker.