Earth Sense Organics

Earth Sense Organics håndlagde kosmetiske produkter uten palmeolje

Earth Sense Organics har franske røtter og står bak et bredt spekter av håndlagde kosmetiske produkter, som bl.a teller faste tannkremer. Earth Sense Organics har helt i tråd med merkenavnet valgt å fokusere på rene produkter, som betyr at de er palmeoljefrie. Dette er POFCAP-sertifisert.


Palmeolje hentet fra oljepalmer er i dag mye brukt i ulike pleieprodukter og har vært ultrapopulær siden 1990-tallet som erstatning for de blodpropp-fremkallende transfettsyrene. Imidlertid er palmeolje også en stor synder når det gjelder å ødelegge regnskogsområder.
I takt med utbredelsen av palmeolje over hele verden er store områder med regnskog ryddet til fordel for palmeoljeplantasjer. Derfor har mange produsenter og forbrukere bevisst valgt å gå bort fra produkter med palmeolje, og Earth Sense Organics er med på reisen.

Hos Munnfrisk.no kan du kjøpe flere av Earth Sense Organics ' produkter som deres solide tannkrem i smarte, gjenbrukbare blikkbokser som beskytter produktet perfekt under reisen. Fordelen med å bruke denne typen tannkrem er at du bruker mye mindre av produktet på grunn av den mer nøyaktige doseringen, og det er mye lettere å ta med deg tannkremen i håndbagasjen.

Så hvorfor ikke prøve en ny tannkrem i dag?