Naturlig tyggegummi

Gjør noe bra for kroppen velg den naturlige tyggegummien

Er du gal etter å ta et stykke tyggegummi etter et måltid, trening eller før et møte? For mange er tyggegummi uunnværlig når man ønsker en frisk følelse etter et måltid eller vil unngå søtsaker en stund.

Hvis du allerede er storforbruker av tyggegummi, vurderer du kanskje et mer naturlig alternativ som er bra for kroppen. Det kan for eksempel være en tyggegummi uten sukker eller tyggegummi med propolis, som er med på å desinfisere munnhulen og beskytte den mot skadelige mikroorganismer.
Til tross for det naturlige innholdet får du selvfølgelig fortsatt den søte smaken i attraktive kombinasjoner bare ved å bruke naturens egne søtningsmidler.


Hos Munnfrisk.no kan du finne et velassortert utvalg av naturlig tyggegummi fra blant annet italienske Kontak . Kontak spesialiserer seg på propolisprodukter utvunnet fra bikuber og med en sammensetning av blant annet voks, harpiks og eteriske oljer, spekket med mineraler og vitaminer. Med Kontak sin tyggegummi får du deilige smakskombinasjoner, hvor propolis frigjøres over tid i takt med dine ulike tyggebevegelser.

Så er det på tide å prøve noe nytt på tyggegummifronten? I så fall er Munnfrisk.no klar til å vise deg de mange mulighetene når det kommer til tyggegummi med naturlige ingredienser.