Louise émoi

Louise Emoi Fransk kjærlighet til økologiske ingredienser

Franske Louise Emoi står bak flere produkter for personlig pleie, blant annet sjampo, såper og tannkrem. Produktutvalget kjennetegnes ved å være basert på unike pleieformler. Sammensetningen av ingredienser og de individuelle duftene er utviklet med stor lidenskap for det enkelte produkt og håndverket bak.

Alle produktene er økologiske, og ingrediensene hentes etter beste evne fra lokale gårder uten dyre mellommenn. Louise Emoi var også et av de første merkene som konsekvent nektet å bruke palmeolje og andre miljøskadelige oljer produsert med uetiske metoder.

Bærekraft er dermed ikke bare en smart forretningsstrategi for Louise Emoi, men drevet av en oppriktig lidenskap for både miljøet og deg som individ.

Hos Munnfrisk.no kan du føle den franske kjærligheten ved blant annet å investere i Louise Emoi tannkremtabletter. Tannkremen får du heller i tablettform enn på tube, og da kan du glede deg til å bli kjent med deilige aromaer og naturlige ingredienser som bakepulverpartikler og maisstivelse.

Så hva venter du på?