Onak tannkrem

Tygg, børst og rengjør med ONAK !

Er du lei av å alltid måtte pakke tannkremen sammen med andre væsker når håndbagasjen skal gjennom sikkerhetsskanneren på flyplassen? Så er det gode nyheter, for det finnes flere spennende alternativer til den tradisjonelle tannkremen i flytende form. Har du f.eks. vurdert å velge tannkrem som tyggetabletter?


ONAK er et nyere spansk merke som, gjennom år med forskning og tett samarbeid med flere tannleger, nå er klare med sitt kjerneprodukt: En naturlig tannkrem i form av tyggetabletter, tilgjengelig i beholdere med 540 tabletter, som dekker godt 9 måneder av bruk.

Produktet er så rent i formelen at det kan brukes av veganere uten problemer. Den inneholder mynteoljer og teobromin for å remineralisere emaljen, men ingen fluor.

Tyggetablettene er veldig enkle å bruke: du trenger bare å tygge, rengjøre og børste! De gir et rikt skum som hjelper til med å rense i dybden og forhindre kalkoppbygging.

Det er flere fordeler ved å velge disse tyggetablettene. De gir deg blant annet akkurat passe mengde tannkrem hver gang, noe som er mer økonomisk i lengden. De er også super å ta med seg i håndvesken eller kofferten når du er på farten og vil helst unngå at tannkremen kommer på alle dine andre personlige eiendeler.

Samtidig kan du kjøpe en refill-pakke med tyggetabletter, slik at du alltid kan fylle på originalbeholderen. Det er også verdt å understreke at produktet ikke inneholder noen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.

Så er du klar til å erstatte din nåværende tannkrem med tyggetabletter fra ONAK ?