Vitis tannkrem

Vitis er et godt valg av merke når du trenger spesiell tannkrem som kan fjerne misfarging, bygge sterk emalje eller eliminere plakk og bakterier. Du finner ulike varianter av kvalitetstannkrem i det store produktutvalget fra Vitis .

Det er ikke bare den helbredende, rensende og beskyttende effekten du kan se frem til når du bruker Vitis tannkrem. Du drar også nytte av de budsjettvennlige prisene, som kan være en fordel for deg som trenger å kjøpe forskjellige tannkremprodukter til både unge og voksne hjemme.

Felles for alle tannkremene fra Vitis er at de er laget for å brukes opptil 2-3 ganger daglig.


Det er en fordel å kjøpe tannkrem fra et merke hvor du kan velge mellom mange produktversjoner. Vi har ulike krav til hva våre daglige tannpleieprodukter skal kunne. Når du velger et merke som Vitis , kan du enkelt og enkelt sammenligne de mange tilgjengelige alternativene for sunne og effektive tannkremer.

Uansett om du har sensitive tenner, gule avleiringer eller skadet emalje, kan du finne produktvarianten som dekker alle dine behov.

Vitis tannkrem kan kjøpes til skarpe priser. Når du trenger totalrengjøring av munnhulen, må du kombinere bruken av tannkrem med munnvann. Vitis produserer begge produkttyper, slik at du kan få riktig pleie av tennene dine for alle.