Zinq Tyggegummi

Zinq tyggegummi gir deg alle fordelene med sink

Det er alltid greit å ha tyggegummi på lager, og med svenske Zinq får du litt mer i pakken enn det du er vant til.

Fremfor alt bør du nyte smaken. Vi tilbyr Zinq i den friske smaken ingefær og appelsin; hvor ingefær styrker immunforsvaret, mens appelsin gir deg en ekte C-vitaminbombe.


Zinq lanseres i totalt 6 forskjellige smaker.

Tyggegummien inneholder ikke sukker, men er i stedet søtet med xylitol. I tillegg til å være et 100 % naturlig søtningsmiddel med lavt kaloriinnhold, bidrar det også til å forhindre tannråte og nøytralisere pH-balansen i munnhulen.

Zinq har imidlertid ENDA flere fordeler. Tyggegummien er beriket med mineralet sink, som spiller en viktig rolle for å opprettholde flere av kroppens viktigste funksjoner. Du kan få full effekt ved å tygge på Zinq i godt 20 minutter av gangen, 3 ganger om dagen.

Sink er ikke bare bra for immunforsvaret, huden, synet og neglene. Det bidrar også til å forhindre svovelgasser i munnhulen. Svovelgasser er vanligvis årsaken til at du lider av dårlig ånde. Fordelen med Zinq er at du ikke bare maskerer dårlig ånde, du forhindrer det faktisk.

Som et tilleggskrydder inneholder Zinq også mikrogranulat for å forebygge plakk samt en blekende effekt i form av bl.a. kalsiumkarbonat.

Så kanskje du nå forstår hvorfor Zinq har fått kallenavnet: fremtidens tyggegummi.