Innova

Når den komplette og komplette tann- og munnpleierutinen skal gjennomføres trenger du både tannkrem, munnvann og en skånsom tannbørste. Du finner alt i produktutvalget hos Innova , en av de mest anerkjente produsentene av tannpleieutstyr.

Uansett hvilke produkter du velger, får du tilbehør som er laget i tett samarbeid med tannlegespesialister. Det betyr blant annet at tannbørstene er laget med en ekstra smal utforming, slik at det er lettere for deg å nå de indre jekslene.

Blant de ulike tannkremene kan du velge varianter som passer til ulike behov. Det er f.eks. en variant for deg som lider av frostskader på tennene, og det finnes en variant som er med på å beskytte og styrke den viktige emaljen på tennene.


Innova er et utbredt og populært merke innen produkter for tannpleie og munnhygiene. Du kan velge både tannkrem, tannbørster og munnvann fra den kvalitetsbevisste produsenten.

Den store fordelen med å velge å kjøpe Innova tilbehør er at du kan gjennomføre den komplette og optimale rengjøringen av tenner og munnhule med produkter fra samme merke.

Dette gjør det lettere for deg å velge dine favorittprodukter, og du kan sette sammen tilbehøret slik at det passer perfekt til dine behov.

Det unike med Innova er kvaliteten. Tannbørstene er f.eks. er utviklet i nært samarbeid med tannlegespesialister, og deres munnvann er produsert for både å hemme bakteriedannelse og styrke emaljen.