Eco Loco tanntråd

Eco Loco tanntråd leveres i smarte gjenbrukbare glassbeholdere

Har du egentlig vurdert hvor mange plastbeholdere fra badet som havner i avfallsposen på månedlig basis?

Eco Loco er et kanadisk merke som gir deg flere gode alternativer for å gjøre unna bruk-og-kast-kulturen. Merket har en miljøvennlig profil og står bak et bredt spekter av hverdagsprodukter i gjenbrukbar emballasje og med naturlige ingredienser.


Hos Munnfrisk.no selger vi tanntråd fra Eco Loco , og du kan velge både påfyll og komplette sett med glassbeholder og tanntråd. Konseptet er at du beholder glassbeholderen din og deretter kontinuerlig fyller den opp med påfyll. Du kan selvfølgelig også velge å gjenbruke glasset til andre formål. Det viktigste er faktisk at du velger å gjenbruke emballasjen på en eller annen måte. 

Tanntråden er også et miljøvennlig valg, da den er laget av maisfibre og belagt med candelillavoks. Produktet er dermed fullt komposterbart.

Mintsmaken gir en fin følelse etter bruk.

Å velge tanntråden fra Eco Loco er et utmerket første skritt mot mer ansvarlig forbruk. For som Eco Locos grunnlegger Geneviève St-Amour selv sier, er det helt greit for deg å ta langsomme skritt så lenge du beveger deg i riktig retning.