Style´White

STYLE' WHITE prøv de revolusjonerende tannserviettene!

Når du besøker Munnfrisk.no , er det din sjanse til både å bli kjent med nye merker og innovative produkter. Produkter som du kanskje ikke har hatt muligheten til å prøve eller ikke engang visste fantes.

Vi selger flere produkter fra det franske merket STYLE' WHITE , som bl.a. står bak verdens første tannservietter. De er en del av det patenterte WIPENANOCAPS-systemet og er basert på en biocid-bakteriedrepende formel.


Serviettene er superenkle å ha med seg i håndvesken og kan med fordel brukes etter middagen når du skal rense både tenner og tunge. Klutene ødelegger 99,99 % av alle virus og bakterier. Også bakteriene som kan overføre COVID-19. Samtidig gir tannserviettene deg også en umiddelbar frisk følelse.

Hos Munnfrisk.no har vi ikke bare tannservietter fra STYLE' WHITE vi selger også flere tannblekingsprodukter uten peroksid og parabener. De naturlige produktene hjelper deg å fjerne misfarging.

Så oppgrader din munnhygiene med produkter fra franske STYLE' WHITE , som har vært på markedet siden 2013 og er kjent for sine globale innovasjoner.