Hånddesinfeksjon / Håndsprit

På farten, i byen, på besøk eller på jobb er det ikke alltid mulig å vaske hendene. Her er hånddesinfeksjon ditt uunnværlige hygienetilbehør. Du kan velge mellom mange forskjellige versjoner av de praktiske, effektive og uunnværlige produktene som kan fjerne bakteriene på hendene. Til skolesekken eller jakkelommen kan du bruke den praktiske 50ml-emballasjen, som fungerer som en håndkrem. Hvilket design du er interessert i avhenger av dine ønsker og behov. For deg med tendens til tørre hender er det lurt å velge de pleiende hånddesinfeksjonsproduktene med aloe vera.


Hånddesinfeksjon og hånddesinfeksjon

Har du selv en dispenser som du bruker i bilen, kan det være riktig å kjøpe 500ml-produktet, som du kan bruke kontinuerlig, slik at du er sikker på at du aldri går tom. God håndhygiene skal være praktisk, og derfor bør du alltid ha hånddesinfeksjon eller noe til hånddesinfeksjon med deg i vesken, på kontoret eller rett og slett stående i entreen hjemme, ev. som det første du gjør når du kommer hjem.

Noen mennesker er glade med gel hånddesinfeksjon, mens andre foretrekker noen raske våtservietter eller en spray. Du finner alle former og modeller her i butikken.

Kan du bruke for mye hånddesinfeksjon?

Hvis du vasker hendene mange ganger om dagen og bruker mye hånddesinfeksjon, kan det godt oppstå rødhet og tørrhet i huden. Det kommer når du hele tiden vasker av det tynne laget med hudfett, da vil huden etter hvert bli tørr og irritert. Det er ikke noe direkte farlig med dette, men det kan selvsagt føles ubehagelig. For sarte hender anbefaler vi at du bruker et av våre hånddesinfeksjonsprodukter med Aloe Vera, som gir ekstra pleie for utsatte hender. Vi selger også desinfeksjon uten alkohol dersom du foretrekker disse. Pass på at du også bruker en god håndkrem og hold hendene fuktige gjennom dagen, så er du beskyttet mot å tørke ut eller bli plaget av din grundige håndhygiene.

Hvilken type hånddesinfeksjon er best?

Det kan virke som litt av en jungel å finne rundt i alle de forskjellige typer hånddesinfeksjon på markedet i dag. Det er ikke så avgjørende om hånddesinfeksjonen kommer i gelform, spray, våtservietter eller noe helt annet. De aktive ingrediensene vil være tilstede i dem alle. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål om produktene våre. Vi kan nås på tlf 6441 7700 alle hverdager fra kl 11 - 16. Vi ser frem til å høre fra deg.