Gillette Contour Plus

Gillette Contour følger ansiktskonturene dine veldig nøyaktig

Sverger du til amerikanske Gillette når det kommer til din personlige stell? Det er ikke så overraskende, da det er en av de store gigantene på dagens marked. Selskapet har gjentatte ganger bevist at de har fingeren på pulsen. De har blant annet vært banebrytende for flere nye teknologier i grooming-segmentet med flerbladede barberhøvler og Flexball-teknologier som gjør det mulig å snu barberhøvelen mer presist over huden.


Gillette har vært på markedet siden 1900 og er i dag en del av selskapet Procter & Gambler, som også eier andre kjente merkevarer som Braun.

Hos Munnfrisk.no finner du et fantastisk utvalg av Gillette produkter som er laget for å gi deg den mest presise barberingen uten å skade eller irritere huden. Med Gillette Contour får du f.eks. barberhøvler og barberblader som er designet for å følge ansiktets konturer nøye, slik at du kan nyte en helt nybarbert hud.

Så grip sjansen til å få enda mer Gillette på baderomshyllen! Kanskje du vurderer å kombinere barberhøvelen eller barberbladene med en velduftende aftershave som øker selvtilliten din på et blunk? Det hele ligger i valget av kvalitetsprodukter og du finner dem i overflod fra et merke som Gillette .