Mister Size

Mister Size er din følgesvenn for bedre sex.

Sex kan og bør være perfekt. Derfor skaper MISTER SIZE de perfekte forholdene slik at dere kan nyte øyeblikk sammen i all deres intensitet.

Med syv størrelser kan alle finne kondomet som virkelig passer dem, og det ekstra tynne materialet sørger for en intens følelse.
Den perfekte passformen og førsteklasses materialer sikrer et høyt sikkerhetsnivå - alle produkter og materialer er testet og sertifisert.

Mister Size vil at alle uansett form skal ha sitt livs beste sex. Derfor har det tyske selskapet utviklet et produkt som er like unikt som personen som bærer det.


Inntil nå var kondomet en slags jobb for å beskytte deg selv og partneren din mot infeksjonssykdommer for å forhindre uønsket graviditet men god gammel gummi ble generelt sett på som en nytelsesmorder. Det tyske selskapet Vinergy begynte å lete etter det perfekte kondomet uten å begrense nytelsesopplevelsen. Resultatet er Mister Size , så kondomet som lystmorder hører fortiden til.

Sex slapper av, sex gjør deg glad, sex gjør deg glad - med sex blir (nesten) alt bedre. Derfor tror vi at vi alle fortjener god sex. Ikke bare én gang, men igjen og igjen. Det må ikke være unødvendige hindringer for dette, vi trenger enkle prevensjonsmetoder uten bekymringer eller bivirkninger. Derfor tror vi på Mister Size . For han gjør det akkurat mulig.

MISTER SIZE er kondomet som ser ut som et kondom som beskytter som et kondom men det føles ikke som et kondom i det hele tatt når du bruker det. Hvorfor? Fordi menn og kvinner knapt føler noe av det. Den er tynn. Så tynn at den nesten er usynlig - bare 0,05 millimeter. Et snev av ingenting og fortsatt utstyrt med all den tryggheten du trenger for å konsentrere deg fullt ut om partneren din og hans intime ønsker under varm elskov.

Men det er ikke bare den forsvinnende lille tykkelsen som gir deg en merkbar økning i nytelsen: MISTER SIZE er tilgjengelig i syv forskjellige størrelser - tross alt er det beste stykket for hver mann også veldig individuelt. Kondomene våre fester seg perfekt til den erigerte penis og smelter sammen med den til en komfortabel enhet. Sokker eller hansker finnes også i flere størrelser slik at de ikke klemmer eller er for brede og mister grepet. Ulike kondomstørrelser er bare så logiske som de er konsistente. Selv å måle omkretsen med MISTER SIZER er en kriblende affære. Å ta på seg det perfekt passende kondomet blir en spennende del av elskov. Tidligere var det å strekke seg etter et kondom synonymt med et nytelseshull - i dag innser menn og kvinner raskt at det ultratynne og perfekt tilpassede kondomet er nøkkelen til bekymringsløs nytelse.

Du kan unne deg ubegrenset ekstase uten frykt for glide , sprekke eller til og med miste kondomet. Felix og Nora, et par fra Wittenberg, har prøvd MISTER SIZE - og vil ikke lenger elske hverandre uten. «Vi kan slippe oss løs og ha det gøy i livene våre», sier de to. "Hodet mitt er i skyene under sex, ikke prevensjon," skrev en annen kunde. Å bruke MISTER SIZE garanterer nettopp det - du kan skjemme bort deg selv, resten gjøres av kondomet.

Etter MIN. SIZE , enkeltkondomet i syv forskjellige størrelser, har vi nå satt en ny milepæl. Det kreative teamet fra Vinergy Group leter hele tiden etter innovative ideer til nye produkter som lover enda mer nytelse og en høyere erotisk faktor. Skal du ha god sex, må du kunne la tankene flyte fritt det var utgangspunktet. For eksempel handlet selskapets grunnlegger Jan Vinzenz Krause veldig tidlig om kondomer, og han drev allerede en online kondomleveringstjeneste og råd om alle aspekter av kondomer i barnehagen til foreldrenes hus i Bonn. Å bruke kondom må være en selvfølge uten psykisk press, uten frykt, uten indre bremser. Det som lenge var ansett som en håpløs virksomhet er nå en realitet med MISTER SIZE .