Fraktpriser 

  • Ved køb over 499 NOK - fri fragt. 
  • Postnord levering til postkassen (små pakker): 39 kr

Vi samarbeider med fraktfirman PostNord om varelevering, og du vil normalt motta din ordre 3-6 hverdager etter å ha lagt inn en bestilling. Vi har et stort lager, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert.

Noen pakker som i utgangspunktet kan sendes med PostNord som hjemlevering, blir likevel gjort om til utleveringspakke med Postnord. Dette kan være fordi budet har forsøkt å levere pakken, men ikke med sikkerhet kan finne adressen. I disse tilfeller blir også små og lette pakker gjort om til utleveringspakker med Postnord.

Hvis en pakke blir sendt som utleveringspakke, vil du få beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken. 

 

Hvordan tracker jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en email fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos PostNord. Hvis denne siden ikke viser noe, kan du ta samme sporingsnummer og bruke hos Postnord. 

Hvis din pakke leveres til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 14 dager sendes pakken i retur til oss. Bemerk at vi krever et gebyr på 149 NOK hvis du ikke henter ut pakken din. Dette beløpet dekker våre omkostninger ved å få pakken i retur.

 

Returnering og reklamasjon

 

Alle produkter (hvis emballasjen ikke er åpnet) kan refunderes senest 14 dager etter kjøp.

Før du sender varene dine tilbake til oss, bes du kontakte oss på info@mundfrisk.dk. Vi vil deretter hurtigst mulig angi hvordan du returnerer din pakke. Husk å angi ordrenummer.

Refunderingen foretas til det betalingskort du opprinnelig har betalt med. Bemerk vennligst at varene skal være i samme stand, som da du mottok dem og skal på ingen måte se brukt ut eller ha overskredet varerenes utløpsdato. Eventuelle defekte elementer vil enten bli skiftet ut eller tilbakebetalt.

Har du sendt en vare inn pga angrerett eller reklamasjon, vil du alltid få tilsendt en e-post når vi har mottatt varen. I e-posten får du opplysninger om den videre prosessen i forbindelse med behandlingen av din innsendelse/reklamasjon.

MunnFrisk.no aksepterer kun returnering, refundering eller erstatning av varer som opprinnelig er kjøpt hos MundFrisk.no.

Hvis du ikke er hjemme når pakken blir levert, skal du avhente pakken din på posthuset eller nærliggende utleveringssted. Avhentes ikke pakken på posthuset eller utleveringssted innen 14 dager, blir pakken sendt i retur til oss.

Bemerk at vi krever et gebyr på 149 kr hvis du ikke henter ut pakken din. Dette beløpet dekker våre omkostninger ved å få pakken i retur.

Returnere vare med returlabel

Du kan kjøpe en returlabel hos oss for 149 kr som etterfølgende skal printes og settes på pakken. Dette er den enkleste og typisk også den billigste måten å sende pakken i retur til oss.

Ta kontakt med vår kundeservice hvis du ønsker å kjøpe frakt.