Yotuel

Yotuel gir sunn og skånsom tannbleking. Produktutvalget fra Yotuel består av både tannkrem, munnvann, tyggegummi og en whitening som motvirker gule tenner og passer til mange behov. Vil du også ha tannbleking hjemme? Hos MundFrisk finner du produktene som får frem smilet.


Yotuel tannbleking

Er du lei av gule avleiringer på tennene? Eller vil du beskytte smilet ditt i fremtiden slik at det fremstår som hvitt og skinnende?

Yotuel er en større produktserie bestående av tilbehør for sunn og skånsom tannbleking. Blant sortimentet av de mange produktene finner du blant annet tannkrem, munnvann og tyggegummi samt et startsett for deg som drømmer om hvitere tenner etter bare 7 dager. Alle har ulike behov når det kommer til tannbleking, og Yotuel ivaretar naturligvis det.

Hvis du allerede har fått bleket tennene, kan du beskytte dem med tannkrem eller munnvann som bidrar til å opprettholde den hvite fargen så lenge som mulig. Hvis du derimot vil begynne å friske opp smilet bør du velge Yotuel whitening eller den populære whitening , som begge gir hvitere tenner på kort tid.

Hvorfor velge tannbleking fra Yotuel ?

Yotuel er skånsom tannpleie og tannbleking som ikke skader tennene eller munnen. Du kan f.eks. nyt følgende fordeler når du velger Yotuel :

  • Produktene er fri for slipemidler og beskytter emaljen
  • Produktene har en nøytral pH-verdi
  • Produktene bevarer munnens naturlige mikroflora
  • Produktene er alkoholfrie
  • Alle Yotuel munnhygieneprodukter eliminerer effektivt bakteriell plakk
  • Både tannkrem, whitening , whitening , munnvann og tyggegummi fjerner effektivt misfarging på tennene, uten å skade emaljen
  • Alle produkter beskytter aktivt mot karies, takket være tilsatt xylitol og fluor

Hvilket Yotuel produkt passer for meg?

Det kan være en jungel å finne frem i de mange produktene som finnes innen munnhygiene. Heldigvis garanterer alle produktene fra Yotuel skånsom og mild, men svært effektiv tannpleie og tannbleking. Er du i tvil om hvilket Yotuel produkt du bør velge? Les mer under og finn din favoritt hos MundFrisk . Alle produktene har blekende egenskaper.

Dental whitening

Med bare én time om dagen i 7 dager kan du oppnå flotte resultater og hvitere tenner allerede etter første gang. Settet er formulert av tannleger og er trygt for hjemmebruk.

Yotuel tyggegummi

Spesialisert tyggegummi som motvirker munntørrhet, har en frisk smak og har både fuktighetsgivende og anti-karies funksjon. Inneholder kalsium og fosfor, som gir næring til tennene. Kan brukes av personer med xerostomi.

Alt i one snømyntetannkrem

Gir de raskeste og beste resultatene. Har en patentert formel med karbamidperoksid.

Alt i one vintergrønn tannkrem

Reparerer både utsiden og innsiden av emaljen, som den første noensinne.

Whitening tannkrem

Profesjonell, terapeutisk og profylaktisk tannkrem med lav slitestyrke og anti-inflammatorisk effekt.

Klassisk whitening tannkrem

Den unike formelen med papain og xylitol beskytter mot tannstein og hulrom.

Whitening penn

Inneholder ingredienser som bevarer integriteten og lysstyrken til tennene dine. Resultatene sees umiddelbart og beskytter også tannemaljen og tannkjøttet.

Whitening munnvann med xylitol

Et multi- action munnvann som bekjemper plakk, reparerer emaljen og beskytter tannkjøttet.