Panasonic børstehoder

Det er viktig at du er like forsiktig når du bytter hodene på den elektriske tannbørsten din som om du brukte vanlige børster. Har du en av de populære, elektriske tannbørstene fra Panasonic , må du sørge for å skifte børstehodene omtrent hver 3. måned.

Det er like mange børstehoder som det er elektriske tannbørster. Hvis du har sensitivt tannkjøtt, kan versjonene med myk bust være det riktige valget.

Du sparer penger ved å kjøpe ekstra Panasonic børstehoder i en 3-paks versjon, slik at du alltid kan gi tennene dine den beste behandlingen.


Din elektriske tannbørste må skiftes børstehodet senest hver tredje måned. Når du har en Panasonic tannbørste , får du mange forskjellige børstehoder å velge mellom. Det er de klassiske børstene for rengjøring av tenner, og det er de moderne, myke børstene som kan brukes til skånsom tannkjøttmassasje.

Panasonic er en av de ledende produsentene av elektriske tannbørster og tilhørende utvalg av børstehoder. Hvis du har problemer med å nå innsiden av jekslene, kan de innovative, 3-sidige børstehodene være til stor hjelp for deg hver morgen og kveld.

Vil du spare penger kan du kjøpe flerdelte pakker med børstehoder, slik at du alltid har tilbehør å bytte ut med.