Himalaya's Dreams munnvann

Munnvann fra Himalaya's Dreams produsert etter indiske prinsipper

Er du klar til å leve ut "Himalayas Dreams "?

Munnvann fra Himalaya's Dreams gir deg det lille ekstra. Produktene produseres i India etter Ayurveda-prinsipper. Det handler om å la kroppen avgifte seg selv og skape den balansen og harmonien kroppen trenger for å være selvhelbredende.

Selv om produktene produseres i India med flere ayurvediske medisinplanter, er Himalaya's Dreams et tysk selskap fra Passau, Bayern. Selskapet har dedikert seg helt til å tilby kundene naturlige produkter som munnvann.


Hos Munnfrisk.no selger vi stolt flere former for munnvann fra Himalayas Dreams , som har ulike funksjoner. I tillegg til å holde tennene rene og fine, styrker det individuelle munnvannet også både tannkjøtt og slimhinner, likesom de er en god beskyttelse mot bl.a. periodontitt og gingivitt.

Vær oppmerksom på at dette er munnvann av typen oljetrekk. Kort sagt, du skyller munnen med olje fremfor de tradisjonelle munnvannene, da det sies at oljen kan trekke giftstoffer ut av kroppen. Vanligvis er fremgangsmåten litt annerledes, ved at du gurgler i lengre tid av gangen. Følg derfor alltid produsentens anbefalinger slik at du får fullt utbytte av dette naturlige preparatet.