Waterpik

Waterpik har vært ledende innen utvikling av personlige og orale helseprodukter for hele familien mange innovative patenter er .

Waterpik ® -produkter er også anerkjent for prisvinnende design og teknologi.

Waterpik ble opprinnelig startet i 1962 under navnet Aqua Tec Corp. i Colorado av en hydraulisk ingeniør , John Mattingly , og en tannlege , Gerald Moyer .

De to samarbeidet for å lage en oral irrigator for bruk i tannlegen.

De måtte utvikle 146 modeller før de kom opp med en motorisert oral vanningsanordning som ikke lekket .

Waterpik ® er en komplett serie med munnskyllinger, elektriske tannbørster og elektriske tanntråd utviklet for å fremme effektiv og enkel kontroll av bakteriell plakk.

På bare tre sekunder fjerner Waterpik ® oral irrigator 99,9 % av oral biofilm (bakteriell plakk) 1 fra tenner, tannkjøtt og vanskelig tilgjengelige områder, takket være den direkte pulserende vannstrømmen eller munnvannsoppløsningen.

Bruk Waterpik ® Water Flossers etter å ha pusset tennene og forbedre helsen til tennene.

Kontrollerer tannkjøttbetennelse og gingivitt og reduserer samtidig eventuelle blødninger.

Gir også en betydelig friskere og renere følelse i hele munnhulen. Waterpik ® Water Flosser, kombinert med vanlig manuell tannbørsting, er klinisk bevist å være opptil 93 % mer effektiv sammenlignet med manuell børsting alene.

Oral er indisert for personer som ønsker en dypere tannrengjøring og for personer med kjeveortopedisk tannregulering eller implantater som krever strengere hygiene fordi de har en tendens til å akkumulere oral biofilm (bakteriell plakk) lettere, og for personer med spesielle behov, som diabetikere og de lider av periodontal sykdom.

Waterpik ® er det ledende merket innen dental og anbefales av tannleger.