Gillette ProGlide

Gillette ProGlide gjør det enkelt og presist å ordne og vedlikeholde barberingen. Produkter fra denne serien fjerner lett all skjeggstubb, uten å etterlate huden irritert, men heller glatt og myk. Finn versjonen som passer dine behov nedenfor.


Gillette ProGlide gir en perfekt barbering uten at du kan kjenne det

For mange menn er barbering en essentiel del av den daglige rutinen, og med Gillette ProGlide blir det ikke bare en nødvendighet, men også en nytelse.
Med sine tettsittende blader i bladet gir Gillette ProGlide deg en tett og presis barbering, uten at du knapt kjenner det på huden.

Skjærehodene er også kompatible med andre serier fra Gillette , som vi er forhandler av.

Du kan enkelt bytte ut barberutstyret ditt i vårt utvalg, i henhold til dine preferanser og behov. Når du bytter, klikker du bare av det gamle hodet, og fester deretter et nytt.

Gillette ProGlide - teknologi utviklet for perfekt barbering av skjegget

Gillette ProGlide er utviklet med fokus på menns skjegg og funksjonene som er nødvendige for å vedlikeholde dem. Dette har resultert i avanserte funksjoner som:

 • Tette blader
 • Batteridrevne beroligende mikropulser (fra Gillette ProGlide Power)
 • Presisjonstrimmer
 • FlexBall-teknologi (for Gillette Fusion ProGlide Flexball-modellen)
 • Gel stripe

De tettsittende bladene gir en presis og kontrollert barbering med minimalt trykk på huden. Dette bladsystemet brukes igjen av alle modellene i serien.

De batteridrevne, beroligende mikropulsene reduserer hudirritasjon slik at skrapen glir lett over huden når du bruker din Gillette ProGlide Power.
Presisjonstrimmeren på baksiden fjerner selv de mest gjenstridige hårene og gir deg god kontroll slik at du kan lage kontrollerte linjer under stylingen.

Flexball-teknologi følger ansiktets konturer mens du bruker Gillette Fusion ProGlide Flexball.
Gelstrimmelen fukter huden og minimerer ubehag etter barbering.

Barber deg som en proff med Gillette ProGlide

Gillette ProGlide er enkel å bruke. Den kan brukes uansett om du er nybegynner eller erfaren innen barbering, og gir et resultat som en profesjonell barberer.


Gillette ProGlide finnes i ulike utgaver tilpasset ulike preferanser og behov.

 • Gillette Fusion ProGlide
  Gillette Fusion-ProGlide er utviklet med tynnere barberblader og er bedre belagt enn Fusion-bladene. Dette garanterer en jevn barbering.
 • Gillette Fusion ProGlide Flexball
  Med FlexBall-teknologi følger Gillette ProGlide Flexball ansiktets konturer og gjør barberingen enklere og reduserer risikoen for kutt.
 • Gillette ProGlide Power
  Denne modellen er batteridrevet, noe som sikrer en mer effektiv barbering.


Enten du har tykt eller tynt skjegg, eller om du er ute etter en helt glatt barbering eller et velstelt utseende, kan en modell fra Gillette ProGlide-serien være et godt valg.