Curaprox børstehoder

Med en Curaprox elektrisk tannbørste har du muligheten til å velge mellom ulike børstehoder. Det finnes børstehoder fra Curaprox for deg som lider av frostskader på tennene, og det finnes skånsomme børstehoder for deg som ønsker å bli kvitt gule avleiringer på tennene. Blant de nyeste produktene fra Curaprox er børstehodene, som er laget med et belegg av aktivt kull.

Du får mye valuta for pengene når du kjøper multi-pack børstehoder. Den store fordelen med Curaprox børstehodene er at de alle matcher de elektriske tannbørstene fra merket. Slik bestemmer du selv hvilken behandling du vil gi tennene dine.


Et merke som inngir stor tillit
Hvorfor bør du velge Curaprox ?

En lang rekke merker har kastet seg inn i kampen om å vinne kundenes gunst når det kommer til elektriske tannbørster og tilhørende børstehoder. Men ønsker du å kjøpe tannpleieprodukter fra en og samme produsent, kan du med fordel velge det sveitsiske merket Curaprox , som tilhører Curaden, som har vært på markedet siden 1972. Dersom familien i motsetning til deg fortsatt sverger til den manuelle tannbørsten, Curaprox har også her et velassortert utvalg, som til og med kan kombineres med merkets egen tannkrem.

Alle produktene er nøye utviklet sammen med ledende spesialister på området, slik at du trygt kan introdusere produktene for hele familien.