Oral-B Genius elektriske tannbørster

Flere studier har allerede bevist at elektriske tannbørster er bedre enn tradisjonelle manuelle tannbørster. De er rett og slett mer effektive til å fjerne plakk og nå mellom tennene.
Oral B har vært på markedet helt siden tannbørsten ble oppfunnet, og er et av de ledende merkene på markedet. Oral-B er ikke bare designet i samarbeid med tannleger, det er også merket som de fleste tannleger i verden anbefaler. Derfor kan du alltid være sikker på å få et kvalitetsprodukt med Oral B.
Med Oral B Genius-serien har de nå satt en helt ny standard for både tannpleie og elektriske tannbørster. Serien har et intelligent børstesystem med posisjonsdeteksjon, slik at tannbørsten gjenkjenner måten du pusser tennene på og gir deg anbefalinger om hvordan du kan oppnå enda bedre resultater alt mens du pusser!
Den er også utstyrt med trykkkontroll, som gir deg beskjed om du pusser for hardt. Den beskytter både tennene og tannbørsten. En Oral-B Genius-tannbørste har også et toppmoderne batteri som kan håndtere over to ukers børsting på en enkelt lading.
Sist men ikke minst er det ikoniske runde børstehodet utviklet i samarbeid med tannleger og optimalisert for å gi renere tenner og sunnere tannkjøtt.
Med Genius-serien får du derfor kvalitet fra øverste hylle som er verdt hver krone.