El'Cobre

El'Cobre feirer de hundre år gamle tradisjonene

Når du handler fra merkevaren El'Cobre, støtter du et nyere engelsk merke som gjerne vil hylle de flere hundre år gamle tradisjonene, dels innen kobberhåndverk og dels innen medisinens verden. Merkets navn El'Cobre betyr bokstavelig talt kobber.

Men hvorfor er det nettopp kobber engelskmennene har falt for?

Kobber er kjent som et svært bakteriebestandig metall, og innenfor ayurvedisk tradisjon har det bl.a. har alltid vært det foretrukne materialvalget for tungrensere. Målet med tungerens er nettopp å avgifte kroppen fra et helhetlig synspunkt: En sunn kropp gir også et sunt sinn.

Det indiske ordet «ayurveda» betyr vitenskapen om livet, og hele det ayurvediske systemet er derfor også basert på bruk av naturmedisin og naturens egne ressurser.

El'Cobre har lansert et større utvalg av kobberprodukter som ikke bare hyller omsorgen i bearbeidingen av kobberet, men også til håndverkerne som sitter med materialet dag etter dag. Samtidig er valget av kobber et bevisst valg å satse på de mer resirkulerbare materialene fremfor plast og lignende, og dermed er det tilbake til de gode, gamle dydene.

Her på Munnfrisk.no kan du finne El'Cobres tungrenser av kobber til en gunstig pris, så du kan fjerne giftstoffer fra tungen langt mer effektivt enn med en tannbørste. Så kjøp din tungrenser i dag.