Hydrophil tanntråd + tannpirker

Skal du ha en sunn munn er det ikke nok bare å pusse tennene. Matrester kan skjule seg i mellomrommene mellom tennene, noe som kan skape bakterier og forårsake hull. Med Hydrophil tanntråd og tannpirkere blir fullstendig munnhygiene enkel og uanstrengt. Tannpirkerne og tanntråden er laget av sunne og skånsomme materialer fra naturen, slik at du kan ha god samvittighet både overfor deg selv og miljøet vårt.

Alle versjoner av Hydrophil tanntråd og tannpirkere leveres i praktisk emballasje som gjør det enkelt for deg å bære med deg tilbehøret i en pose eller oppbevare i toalettmappe.


Hvorfor foretrekker Hydrophil fremfor andre merker?
Bærekraft er det aller viktigste fokuspunktet for Hydrophil , som kommer fra Tyskland. Tannpleie- og hygieneproduktene deres har vunnet mange fans over hele verden, siden de ikke bare er veganske, men også stort sett vannnøytrale. Kjærligheten og respekten for vann som en av klodens viktigste ressurser er skjult i navnet "Hydro" (vann).

Utgangspunktet var en blogg på den tyske hjemmebanen, men ideen om å presentere forbrukerne for vannnøytrale trykket på med årene og resultatet ble Hydrophil , som i størst mulig grad utvikler produkter, som tanntråd og tannpirkere, som respekter naturens begrensede ressurser. 

Med valget av Hydrophil guides du mot det ekstra bærekraftige valget uten å gå på kompromiss med den høye kvaliteten.