Curaprox tannkrem

Curaprox tannkrem er en mild, men effektiv tannkrem som verken inneholder skadelige tilsetningsstoffer eller skummiddel derfor har Curaprox blitt anbefalt av tannlegeeksperter i over 40 år. Hos Munnfrisk.no selger vi både den velkjente Curaprox tannkremen Enzycal med høyt eller lavt fluorinnhold samt en blekende tannkrem som reduserer misfarging av tennene ved hjelp av aktivt kull.


Leter du etter en velfungerende tannkrem som både kan rense, polere og eliminere bakterier i munnhulen? Curaprox tannkrem er laget for å gi deg den sunneste munnen med det sterkeste forsvaret mot angrep fra bakterier og karies. Det er flere varianter å velge mellom, så selv du med et ønske om et hvitere smil kan finne din personlige favoritt.

Curaprox tannkrem inneholder spesielle stoffer som ikke bare fjerner bakterier i munnen her og nå, men som også kan hindre dannelsen av bakterier resten av dagen.

Tannkremene kan med fordel brukes sammen med de innovative tannbørstene fra Curaprox .

Tilhører du den store målgruppen av dansker som lider av sensitivt tannkjøtt? Eller er du plaget av frostskader på tennene eller nedbrutt emalje? Med tannbørsten fra Curaprox får du en myk og skånsom børsting hver gang. Curapox tannbørster er kjent for sine ekstra, myke bust, som samtidig både renser optimalt og samtidig skåner de blottede tannhalsene eller det følsomme tannkjøttet.

Det finnes en Curaprox tannbørste for hvert medlem av familien. Er det flere i husstanden som bruker tannbørstene fra den sveitsiske produsenten, kan du med fordel velge en versjon i en annen farge.