Himalaya's Dreams

La kroppen avgifte seg selv med Himalayas Dreams

Ønsker du å gi kroppen de beste forutsetningene for å starte en selvhelbredende prosess? Da kan du med fordel velge naturlige produkter som er basert på den hinduistiske ayurveda-tradisjonen og spiller på «kunnskapen om livet».

Filosofien bak Ayurveda er å la kroppen avgifte seg selv med f.eks. oljer og munnvann som klarer å påvirke både kropp og sjel i positiv retning. Resultatet er altså av helhetlig karakter, da tanken er at kroppen er en helhet som trenger både balanse og harmoni for å fungere optimalt.


Ingrediensene er i stor grad hentet fra ayurvediske medisinplanter som ylang-ylang, sandeltre og neem. Himalayas Dream har røtter i Bayern, men samarbeider med produsenter i India Ayurvedas moderland. Dette er nok en av tingene som er med på å underbygge ektheten til Himalayas Dreams .

Produktutvalget til det tyske selskapet inkluderer sjampoer, kroppsoljer, håroljer og munnvann, som selges her på Munnfrisk.no . Velger du produkter fra Himalaya's Dreams får du noen av de beste naturproduktene i kategorien fra en produsent som har dedikert seg 100% til naturlige preparater.