Vitis munnvann

Skal du ha det beste og sterkeste forsvaret mot plakk, misfarging og bakterier, må du avslutte din daglige børsting med munnvann.

Uansett hvilke behov du har, kan du finne ditt kvalitetsmunnvann fra Vitis som passer dine ønsker. Dette gjelder uansett om din situasjon er periodontal sykdom, kjeveortopedi eller sensitivt tannkjøtt.

Du får høyere grad av hygiene i hele munnhulen og sterkere tenner når du sørger for å velge Vitis munnvann som dekker dine personlige behov.

Blant de mange variantene kan du finne en laget for å styrke emaljen, minimere sensitive tenner, fjerne misfarging og en for å fjerne plakk.


Mens tannbørsten din kan rense tannoverflatene, trengs et komplementært produkt som kan fjerne skadelige bakterier i munnhulen. Det er ikke nok bare å pusse tennene hvis du vil ha maksimal munnhelse. Det trengs et effektivt og mildt munnvann, som brukes på slutten av tannpuss.

Velger du Vitis som produsent får du mange muligheter når det gjelder smak, egenskaper og effekter av munnvann. Vitis munnvann kan brukes av alle voksne, og produktene er laget for ulike behov. Det kan være for deg som plages av gulaktige avleiringer på tennene eller deg som trenger et produkt for å bygge opp igjen sterke og sunne tannhalser.