La Saponaria munnvann

Smak på den italienske lidenskapen med din nye La Saponaria munnvann!

Et munnvann har mange gunstige effekter du kan la det stå på badet og bruke det som et ekstra supplement til tannpussen, slik at du kan komme enda lenger med å rense tennene. Munnvannet kan naturlig nok trenge raskere inn i de områdene hvor tannbørsten har sine begrensninger.

Du kan også ta med deg munnvannet i hverdagen når du trenger frisk pust etter f.eks. lunsjen og vil ikke røpe for kollegene at det ble til et makrellmåltid igjen i pausen.


Munnvann fra italienske La Saponaria gir deg ikke bare en kosmetisk effekt (bedre pust), men også en terapeutisk effekt, da produktene i kolleksjonen både er med på å opprettholde munnens naturlige mikrobiota og bekjemper plakk, tannstein og karies. Du kan derfor få en god allround løsning med et La Saponaria munnvann.

De italienske produktene er håndlagde og basert på økologiske råvarer som er laget i nært samarbeid med de lokale bøndene. I tillegg er La Saponaria som merke kjent for å være nøye med å utvikle egne formler i laboratoriet, gjerne med en banebrytende vri.

Alt handler om italiensk lidenskap.

Det overordnede fokuset er imidlertid bærekraft, da La Saponaria mener at vi alle kan bidra til en bedre verden, bl.a. ved å redusere klimafotavtrykket vårt.

Du kan starte reisen på en passende måte ved å handle La Saponaria munnvann og tannbørster her på Munnfrisk.no .