TANNBLEKNING

Stort utvalg av produkter for tannbleking hjemme som effektivt og skånsomt gir deg et hvitere smil. Å bleke tenner hjemme har aldri vært enklere og kan gjøres med alt fra tannkrem og munnvann til strips og pudder som er spesielt utviklet for det.


Tannbleking hjemme som er effektiv og skånsom

Hos MundFrisk finner du et stort utvalg produkter for hjemmetannbleking. Vi har mer enn 100 forskjellige produkter, og du finner alt fra:

  • Tannblekende tannkrem
  • Tannblekende munnvann
  • Tannblekingsstrimler
  • Tannblekepenn
  • Tannblekingspulver
  • Tannblekingsgel
  • Tannbleking tannbørster
  • Tannblekende tyggegummi
  • LED-akselerator for tannbleking
  • Tannblekingssett

Vi selger produkter fra både store og små merker i ulike prisklasser. Med vårt brede sortiment vil du utvilsomt finne et produkt som passer dine preferanser og behov.

Hvitere tenner hjemme med produkter fra MundFrisk

Det er individuelt hvor hvite tenner du ønsker. Skal de bare være noen nyanser hvitere, eller skal de være Hollywood-hvite? Uansett mål, har vi et tannblekingsprodukt som passer deg.

Tannbleking hjemme trenger verken være avansert eller ta lang tid. Du kan for eksempel ganske enkelt erstatte basisproduktene i tannpleierutinen din som tannbørste, tannkrem og munnvann. Du kan også kjøpe produkter du trenger i tillegg til din daglige tannpleierutine. Dette kan for eksempel være strips, pudder, gel og ulike tannblekingssett. Det er veldig individuelt hvilke typer tannblekingsprodukter du foretrekker. Du kan klikke på de enkelte produktene for å lese mer om dem.

Bleke tenner hjemme med aktivt kull

Vi har et stort utvalg av tannblekingsprodukter med aktivt kull. Det sies å være en mer naturlig og skånsom metode for tannbleking og har blitt veldig populær de siste årene. Vi selger blant annet pulver, tannkrem, strips etc. som inneholder aktivt kull.

Tannbleking hjemme i stedet for hos tannlegen

Et stort forbruk av kaffe, te, sigaretter og brus daglig sliter på tennene våre og forårsaker misfarging. Dette kan heldigvis avhjelpes gjennom tannbleking. Tidligere ble tannbleking oftest gjort hos tannlegen, men nå kan du enkelt og trygt få hvitere tenner hjemme ved hjelp av en rekke billige og effektive tannblekingsprodukter.

Til alle behandlinger anbefaler vi at du bruker tannkrem fra Clinonym i forbindelse med tannpuss. Dette gjør tannbleking enda mer effektiv dette har vi sett utallige eksempler på!

Hvis du er i tvil eller spørsmål om noen av produktene våre, er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon, e-post eller chat.