Yotuel Tyggegummi

Det er ikke bare i forbindelse med tannpuss du kan hjelpe tennene til å bli lysere. I løpet av dagen kan du bidra til å redusere forekomsten av gule avleiringer på tennene ved å bruke Yotuel tyggegummi.

Med den spesiallagde tyggegummien kan du se frem til både å kunne friske opp pusten og samtidig skape et naturlig forsvar rundt tennene.

Du kan enkelt ta med deg tyggegummien på farten. Yotuel tyggegummi lages i små pakker, du kan oppbevare den i jakkelommen, hanskerommet på bilen eller i en pose.


Tyggegummi er absolutt ikke det eneste produktet du finner i produktutvalget fra Yotuel . De har lang erfaring med å lansere innovative tannpleieprodukter under de to merkene Yotuel og Yotuel Professional. De er utviklet ut fra ideen om at de skal bidra til å optimalisere den enkeltes livskvalitet. Det skjer bl.a. ved å gi produkter som gir munnen en frisk følelse og/eller en blekende effekt som bidrar til hvitere tenner. Noe som bidrar til å øke selvtilliten i det øyeblikket du går inn på kontoret eller restauranten.

Du kan velge både munnvann , tannkrem og whitening fra Yotuels velassorterte sortiment.

Yotuel har dedikert seg til å utvikle produkter som ikke skader tannemaljen på noen måte, samtidig som de gir optimal beskyttelse mot bl.a. karies.