Naturaverde

Naturaverde det italienske initiativet for en grønnere verden

Naturaverde er av italiensk opprinnelse og har valgt å sikte på produksjonsmetoder som kan bidra til å gjøre vår verden grønnere. Dette inkluderer blant annet innovative utvinningsprosesser som skaper mindre avfallsprodukter fra næringsmiddelindustrien samt en sirkulær økonomi med resirkulerte produkter fra flere ulike sektorer.

Et annet viktig mål for Naturaverde er å minimere mengden emballasje. Emballasjen som brukes til produktene skal være i samsvar med ønsket om å implementere bærekraft og materialer som er enkle å kvitte seg med.


Naturaverde bruker så langt det er mulig økologisk dyrkede ingredienser fra sertifiserte kilder og har vunnet flere priser nettopp av den grunn. Du får derfor rene produkter som både er bra for deg som individ og planeten som helhet.

Hos Munnfrisk.no står vi klare med et velassortert utvalg produkter fra Naturaverde , som for eksempel munnvann.

Det er imidlertid også viktig å understreke at Naturaverde ikke bare handler om å dyrke den grønne tankegangen, men også om å gjøre munnhygiene morsomt for de minste. Batman-settet med tannbørste og tilhørende tannkrem er et godt eksempel på dette. Så hvis du ønsker å inkludere lek i din daglige tannpuss, hjelper Naturaverde deg mer enn gjerne.