Tyggegummi mot munntørrhet

Når du uansett tygger, hvorfor ikke gjøre det med en hensikt? Er du en av danskene som sliter med for lite spyttproduksjon, noe som gir munntørrhet, kan dette utvalget av tyggegummi for munntørrhet være noe for deg. Se også andre midler mot munntørrhet .


Disse forskjellige typene medisinert tyggegummi inneholder produkter som påvirker spyttkjertlene i munnen, og sikrer dermed at de øker mengden spytt. Tyggegummi mot munntørrhet er enkelt og billig, og kan lett vise seg å være den perfekte løsningen for deg. Det er enkelt, siden du ikke trenger å endre vanene dine hvis du fortsatt er en forbruker av tyggegummi. Du kan alltid ha den med deg når du er på farten og ta en bit når du trenger den. Tyggegummien mot munntørrhet er sukkerfri.

Hvis spyttkjertlene dine er aktive, men ikke produserer nok spytt, må de stimuleres for å yte bedre og stimulere spyttsekresjon. Tyggegummi stimulerer først og fremst produksjonen bare ved bevegelsene du gjør når du tygger et tyggegummi. Det kan være en god idé å tygge på tyggegummi mange ganger i løpet av dagen kanskje 10 til 15 minutter av gangen i stedet for å tygge på en over en lengre periode noen ganger om dagen. På denne måten kan du bedre fordele stimuleringen som skjer på spyttkjertlene i løpet av dagen når du tygger for et formål.

Smaksatt tyggegummi

Tyggegummi for munntørrhet kan komme i mange forskjellige smaker. Hos MundFrisk finner du en mild peppermyntesmak som passer de fleste, og inneholder naturlig betain som gir en fuktighetsgivende effekt. I tillegg inneholder tyggegummien fluor og xylitol for å forhindre tannråte. Den er derfor ikke bare effektiv mot munntørrhet.