Scholl

Scholl når du vil ha det beste for føttene dine

Scholl har vært på markedet i mer enn 100 år og er et av de mest respekterte merkene innen fottøy- og fothelsebransjen.

De første grunnsteinene for det verdensomspennende selskapet ble lagt tilbake i 1899, da den bare 17 år gamle William Scholl fikk jobb i en skobutikk og gjennom dette fikk en naturlig interesse for fotpleie. Det ble en interesse som førte til at han senere studerte medisin ved University of Chicago og endte opp med å patentere ulike innovasjoner som en spesifikk buestøtte.

Siden den gang har et stort antall teknologier blitt utviklet, inkludert Gelactiv, Bioprint, Memory Cushion og Scholl Biomechanics. Som et resultat har flere unike produkter blitt lansert fra Scholl , som ble etablert av William Scholl i 1904.

Scholl sandalene har for eksempel vært en verdensomspennende hit og kan i dag sees overalt på ulike arbeidsplasser og i private hjem. Scholl er imidlertid ikke bare et synonym for fottøy, men også diverse tilbehør som fotdeodoranter.

Her på Munnfrisk.no kan du finne flere fotdeodoranter som gir deg opptil 24 timers beskyttelse mot ubehagelig lukt. Du vil umiddelbart føle hvordan føttene dine føles frisk . Det er et perfekt valg for deg som går mye om dagen og derfor ønsker å gi føttene dine ekstra god pleie.

Så gjør føttene glade allerede i dag med deilige produkter fra Scholl !