Propol-Mel tannkrem

Tannkrem med propolis utviklet over flere tiår fra spansk Propol-mel

Lider du av sårt tannkjøtt, gingivitt eller munnsår? Da må du kanskje begynne å finne en tannkrem som kan litt mer enn de typiske variantene som først og fremst kun beskytter mot plakk og karies.

Det er en god grunn til at tannkrem med propolis er en hit i disse årene. Propolis er først og fremst et 100 % naturlig produkt skapt av bier. Samtidig har propolis antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper. Dette er egenskaper som har blitt brukt i århundrer av de gamle grekerne og egypterne, hvor propolis har blitt brukt til alt fra sårheling til hevelser og senesmerter.
Det er absolutt ingen ny oppfinnelse, men propolis vinner nå terreng i stadig flere matvarer og i ulike helseprodukter.


Spansk Propol-mel står bak tannkrem og en lang rekke andre produkter med propolis. Produksjonen deres har blitt foredlet over flere tiår, hvor de i utgangspunktet jobbet sammen med en lokal spansk birøkter som presenterte propolis på ulike messer.

Propolis tannkremen fra Propol-mel gir deg alle de grunnleggende egenskapene, mens propolis bidrar som en regenerator av tannkjøttet. Propolis er kombinert med andre naturlige ingredienser som eplejuice og salvieekstrakt, samt kaolin, som fungerer som et middel mot tannstein.