* Disney-biler

«Cars» er en populær film fra Disney Pixar, som spesielt appellerer til gutter. Fra nå av kan det å pusse tennene morgen og kveld være en fornøyelse for deg og sønnen din når han bruker en elektrisk tannbørste med et kult design av Lightning McQueen, den elskede hovedpersonen fra filmene «Cars».

Hos Munnfrisk.no finner du produkter for barn av høyeste kvalitet. Vårt produktutvalg med Disney Cars inkluderer utstyr fra blant annet Oral-B , som regnes for å være en av de største internasjonale produsentene av elektriske tannbørster.

Du får mye valuta for pengene, da vi har løse børstehoder samt klassiske tannbørster, som du kan supplere med underveis til barnet ditt.


Ta en tur i Cars-universet
Vi kan nok alle være enige om at det å pusse tennene ikke er det morsomste i verden spesielt ikke hvis du er en liten nerd med en forkjærlighet for raske biler. Det kan derfor være nødvendig å bruke en liten sluk - og produktene med motiv fra Cars (eller på dansk: 'Biler') er det opplagte valget.

Hvis barnet ikke allerede har sett animasjonsfilmen fra 2006, er det på høy tid spesielt hvis badet allerede er pyntet med Cars tannbørster.

Filmen har forøvrig også en søt moral om at trofeer og berømmelse ikke er alt her i livet. Så la Lightning McQueen og alle de andre fantastiske karakterene fra Disney's Cars sette sitt eget preg på tannkrusene og den daglige børstingen.