Barnelapp

På denne siden finner du vårt utvalg av barneplaster. Barn er noe helt spesielt, og de aller minste har en spesiell plass i alle voksnes hjerter. Selvsagt skal plastrene som disse aller minste bruker også være tilsvarende spesielle. Barn lever i en fargerik verden av fantasi og eventyr, og dette er en verden som disse lappene for barn gjenspeiler. For eksempel finnes Hansaplast sine plaster med motiver fra det alltid populære merket Disney, Figo tilbyr plaster med prinsesse- eller monstermotiv og WundMed produserer plaster med ugler på. Når disse spesielle barneplastrene kommer på, er det sikkert at de gir mye mer enn bare praktisk lindring av smertene.


Barnelapper med morsomme motiver

Hos Munnfrisk.no har vi et stort utvalg av plaster til barn, fordi vi vet at et plaster ikke bare er et plaster for et barn. I tillegg til å lindre smertene og beskytte såret, er det minst like viktig å ha riktig motiv. Nedenfor finner du en oversikt over våre barnelapper med morsomme motiver:

  • Disney-lapper (Frozen, Star Wars og Mikke Mus og co.)
  • Gips med Minions
  • Gips med superhelter
  • Gips med prinsesser
  • Gips med dyr
  • Gips med enhjørninger
  • Gips med monstre

Uansett om du har gutt eller jente, har vi garantert et barneplaster som de minste vil elske å sette på når ulykken er ute og de slåss.

Kjøp barneplaster av høy kvalitet

Vi selger barneplaster fra kjente merker som Hansa plast og Salvequick . Det er viktig at et barneplaster er av god kvalitet, slik at det beskytter såret skikkelig mot skitt og skitt. Det er også viktig at de sitter på og ikke faller av under lek eller lignende. I tillegg til at plaster til barn skal være både slitesterke og slitesterke, er det også viktig at de er støtdempende og pustende. Alle våre barneplaster er vanntette, men vi selger også spesielle ekstra vannavstøtende plaster til barn, som er bra om du skal på stranden eller svømmebassenget.

Hos Munnfrisk.no selger vi kun produkter av høyeste kvalitet, så uansett hvilket merke du kjøper barneplaster fra, kan vi stå inne for kvaliteten. Hvis du har spørsmål om produktene våre, kan du kontakte oss på telefon, e-post eller via vårt kontaktskjema.