Today

Today dent en av de nyere produsentene av tilbehør for munnhelse og tannhygiene. Alle produktene fra Today Dent er laget med fokus på kvalitet og brukervennlighet. Du kan blant annet velge mellom munnvann , tannbørster , mellomromsbørster , tannkrem og tanntråd i det brede utvalget.

Den store fordelen med produktene fra Today Dent er de konkurransedyktige prisene. Du kan sette sammen din egen utstyrspakke av alle nødvendige produkter for rensing av tenner og rens av munnhulen, som du kan ha hjemme eller ha med deg på ferie.

Today Dent også tannbørster for barn som er laget med ekstra myk bust.


Med det brede produktutvalget fra Today Dent kan du nå målet ditt trygt når det kommer til god munnhygiene. Kanskje du lurer på om det virkelig er verdt det å både pusse tennene og bruke tanntråd og munnvann. Svaret er ja. Det er ekstremt viktig at du ikke bare pusser tennene, men også renser mellomrommene mellom tennene. Det er disse stedene tannbørsten har vanskeligst med å nå, uansett hvor god den er.

God munnhygiene spiller ikke bare en kosmetisk rolle. Hvis bakteriene får utvikle seg i munnhulen, kan det resultere i flere sykdommer. Bakteriene kan spre seg via blodet og påvirke resten av kroppen. Immunsystemet ditt kan f.eks. lider av dårlig munnhygiene. Du bør derfor etter beste evne prøve å unngå betennelsestilstander og lignende i munnhulen og med gode produkter fra Today Dent er du på god vei.