Bigood tannkrem

Selv om barnets tenner allerede utvikler seg som små spirer i fosterstadiet, ses vanligvis de første ekte tennene rundt 6 måneders alder. Det er her verdt å understreke at det selvsagt kan være store forskjeller fra barn til barn.


Valget av den første tannbørsten krever litt ekstra vurdering, da den skal være med på å gjøre børstingen til en hyggelig opplevelse for barnet. Først og fremst krever det at børstene er ekstra myke og at selve børstehodet ikke er for stort for den mindre munnen. Samtidig må grepet også være ekstra godt når du som forelder skal hjelpe barnet med å pusse tennene den første lange tiden.

Så en babytannbørste er ikke bare en tannbørste. Lucky Baby understreker også ofte at disse førstevalgene i barnets liv lett kan ha en avgjørende betydning for oppveksten. Så det spiller absolutt ingen rolle hva du velger.

Lucky Baby er et av merkene som tilbyr deg spesialutviklede tannbørstesett for babyer. Det er i dag et stort selskap med base i Singapore, som har vært på markedet siden 1967. Samtidig har Lucky Baby spesialisert seg på babyutstyr med stor besluttsomhet.

Alt teller derfor for at du velger babytannbørster fra Lucky Baby .