Macleans tannkrem

Macleans er et selskap som blant annet har spesialisert seg på å produsere effektive og allsidige tannkremer. Tannkremene fra dette selskapet er preget av sin ekstremt høye kvalitet og effektivitet. Utvalget av tannkrem fra Macleans er utrolig bredt, så du har god mulighet til å håndplukke akkurat den tannkremen som best dekker dine problemområder. Hvis du for eksempel vil ha hvitere og renere tenner, kan du dra nytte av Macleans Whitening Toothpaste. Dette er en tannkrem som ved hjelp av fluor, mineralsalt og urteekstrakt gir en grundig og pleiende bleking av tennene dine.


Gjør deg kjent med Macleans tannkrem den klassiske versjonen

Macleans er et av merkene på Munnfrisk.no som kan hjelpe deg med å få ekstra rene tenner. Teamet bak Macleans har eksistert siden 1930-tallet og kan med rette regnes som et av de mest klassiske merkene når det kommer til tannkrem.

Vi har valgt å selge flere forskjellige tannkremer fra Macleans , så du har gode alternativer. Enten du velger et produkt som Macleans Whitening eller Macleans Fresh Mint, får du en effektiv tannkrem som renser tennene dine i dybden, samtidig som du får en fin frisk smak etter tannpuss.

Husk at på Munnfrisk.no kan du finne alt tilbehøret som oppgraderer din personlige munnhygiene. Så hvis du allerede har begynt å velge ny tannkrem, kan kanskje en ny tannbørste i et bærekraftig materiale som bambus også være fristende?

Ta gjerne kontakt dersom du ser etter et spesifikt produkt i vårt produktsortiment. Vi hjelper deg mer enn gjerne.