Krølltang / Varmluftsbørster

BaByliss har vært et av de største merkene innen hårpleie i flere tiår. I begynnelsen ble produktene deres utviklet og solgt eksklusivt til profesjonelle, og er merket som profesjonelle fortsatt foretrekker. På Munnfrisk.no deler vi den entusiasmen, og det er derfor vi i denne kategorien tilbyr et stort utvalg av BaByliss krølltang.
For det helt ekstraordinære resultatet kan vi anbefale Curl Secret Shine krølltang, som damper håret samtidig som du krøller det. Dampen beskytter håret ditt og gir det en virkelig fin glans.
I kategorien finner du også en rekke varmluftsbørster, som gir håret volum, samt mulighet til å tørke og style håret samtidig. Alle børster har en keramisk overflate, som gjør at håret ditt er beskyttet og at varmen fordeles jevnt.
I tillegg tilbyr vi de mer tradisjonelle krølltangene, som likevel har mange spennende muligheter. Du kan f.eks. velg størrelsen på krøllene dine, eller velg mellom mange forskjellige temperaturer, for å være sikker på å finne riktig innstilling for akkurat ditt hår.