Tannbørster fra Tandex

Finn en Tandex tannbørste som passer deg perfekt. På denne siden kan du bl.a. velg en Tandex tannbørste for enten baby, barn eller voksne, men også ulike typer børster som er spesialdesignet for god munnpleie. Se utvalget nedenfor.


Fordelen med å velge en Tandex tannbørste

Med en Tandex tannbørste i munnpleierutinen kan du være sikker på å få en børste av aller høyeste kvalitet.

Når du kjøper en Tandex tannbørste får du dansk kvalitet fra et selskap med mange års historie og rykte for effektiv produksjon med fokus på sublim munnpleie. I tillegg er din Tandex tannbørste også miljøvennlig, da merket sørger for å unngå alle de skadelige stoffene og kjemikaliene som oftest finnes i plast. Du kan derfor med god samvittighet velge en Tandex tannbørste som en del av din faste rutine både for kropp og miljø.

Du kan finne en Tandex tannbørste som passer akkurat dine behov.
Velg for eksempel mellom:

 • Ultra myk
 • Myk
 • Medium
 • Hard
 • For mellomrom
 • For baby
 • For barn
 • For voksne
 • V-form
 • Sett for henger
 • Sett for implantat

En Tandex tannbørste er en klar vinner å ha på badet hjemme. Men en børste er langt fra det eneste som bør være en fast del av munnpleierutinen din.
Hos MundFrisk finner du et enormt utvalg av produkter fra Tandex , inkludert børster for mellomrom, spesialbørster, tannpirkere og mye mer.

Tandex tannbørste - for barn

Du kan kjøpe en Tandex tannbørste til både barn og babyer.
De små kroppene er i stadig utvikling, noe som også stiller store krav til tannbørsten deres, da den skal være relativt skånsom.

Barn skifter fra melketenner til voksne tenner og det er ekstremt viktig å sørge for at de blir tatt godt vare på fra starten av. Det er også vanskelig for barn å ta seg av munnhygienen selv, men med en Tandex tannbørste kan foreldre enkelt klare oppgaven.

En Tandex tannbørste er spesialdesignet for å ta hensyn til de mange faktorene som er nødvendige for barns munnpleie. Dette kan for eksempel være et mykt og fleksibelt hode og et ekstra langt håndtak.

Tandex tannbørste - for voksne

For de voksne finner du også et bredt utvalg, slik at alle kan få en Tandex tannbørste som passer dem. Derfor kan du finne ulike hardheter i børsten, men også med lengre skaft, tynn hals, lite hode eller med V-form.

Det er viktig at du velger riktig Tandex tannbørste, da dette betyr mye for munnpleien din. Mange voksne bruker tannpuss som eneste form for vanlig tannpleie og derfor er det ekstra viktig at dette gjøres riktig og riktig. Vi anbefaler naturligvis å supplere din Tandex tannbørste med både tanntråd, munnvann og andre former for munnpleie, for best resultat.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål om vårt utvalg av Tandex tannbørster. Vi er klare til å hjelpe deg.