Innova tannkrem

Spesielle behov krever spesielle produkter. Hvis du har gjennomgått en tannoperasjon, eller lider av periodontitt, gule avleiringer på tennene eller sårbart tannkjøtt, vil Innova tannkremene være det riktige valget av produkter for deg.

Det finnes ulike spesialtannkremer som er nøye utviklet i samarbeid med tannlegespesialister. I fremtiden trenger du ikke å unngå den daglige kaffen i et forsøk på å minimere misfarging på tennene, og du kan nyte kjølige drikker siden tannkremen din kan hjelpe deg med å bygge et sterkt forsvar og en motstandsdyktig emalje.

Foretrekker du tannkrem uten fluor, finner du også disse versjonene hos Innova .


Ønsker du en av de beste tannkremene på markedet, velg produktene fra Innova . Innova er spesielt kjent for å utvikle produkter for sårbart tannkjøtt og sensitive tenner. Det kan hindre deg i hverdagen når du opplever smerte når du spiser og når det kan gjøre vondt å pusse tennene.

Det er behov for produkter som gir den rette balansen mellom å være skånsom og samtidig tilføre tennene og munnen de nødvendige, aktive ingrediensene for restaurering.

Du kan velge en tannkrem fra Innova som passer deg og dine smakspreferanser. Du får den mest optimale effekten med tannkremen din når du bruker en myk tannbørste sammen med den.