Parodontax munnvann

Vanlig tannpuss er ikke tilstrekkelig for å fjerne bakterier fra tannoverflater og mellom og for å rense munnhulen. Du trenger et sunt munnvann som kan bidra til å forhindre blødende tannkjøtt og samtidig friske opp munnen slik at du har god pust resten av dagen. Som noe spesielt er Paradontax munnvann produsert uten alkohol og kunstige fargestoffer. Du får et rent og sunt produkt som du kan bruke hver morgen og kveld som en del av slutten av munnpleierutinen.

Det alkoholfrie munnvannet fra Paradontax er i stand til å bekjempe plakk og etterlate munnen din uthvilt.


Kanskje du tror at du rett og slett kan velge det første, det beste munnvannet, men sannheten er at det er en betydelig forskjell mellom de enkelte produktene. Bransjen snakker om to typer munnvann; det kosmetiske og det terapeutiske.

De kosmetiske har en helt grunnleggende funksjon. Her kan du skylle munnen i de anbefalte 30 sekundene og fjerne matrester og dårlig ånde.

De terapeutiske går mer i dybden og inneholder bl.a. fluor, som går inn og motvirker plakk og karies. Fordelen med å velge en terapeutisk munnvann som den fra Paradontax er at du når du skyller av tannkremens fluor med vann etter tannpuss kan få ny beskyttelse via fluormunnvannet. Du får dermed optimal beskyttelse.