Kontak Tyggegummi

Kontak valget når du går for en naturlig tyggegummi

Italienske Kontak gir deg muligheten til å få en naturlig tyggegummi helt uten sukker. I stedet er den søtet med stevia. Tyggegummien inneholder også kun naturlige smaker og propolis.

Propolis kan best beskrives som naturens eget antibiotikum, som produseres av biene i naturen. Sammensetningen består av harpiks, pollen, voks, flavonoider og eteriske oljer. Det har vært brukt i århundrer som medisin, men også som kosttilskudd som styrker immunforsvaret ved å beskytte mot ulike infeksjoner.

I dag er det imidlertid også mulig å få propolis via tyggegummi, hvor det først og fremst er med på å desinfisere munnhulen og beskytte mot infeksjoner. Ute i naturen bruker biene propolis for å isolere innsiden av bikuben og beskytte den mot skadelige mikroorganismer.

Innholdet av propolis frigjøres over tid mens du tygger på Kontak tyggegummien. Så her får du flere gode eiendommer i en og samme pakke. Den lille pakken er lett å ha med seg i lommen eller vesken, slik at du både kan nyte den nydelige smaken og de nyttige desinfiserende egenskapene.